Ses coves de Cala Blanca, serà d’aquesta?

Dimecres de la setmana passada la Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella va aprovar la concessió del permís d’instal·lació i obra per a que les coves de Cala Blanca puguin ser obertes al públic i poder-hi fer les visites guiades del que de segur serà un bon reclam turístic per a aquesta madura urbanització i també per la resta de la nostra illa, que no té cap producte turístic d’aquesta categoria.

Fa ja tres legislatures que s’anuncia per activa i per passiva l’obertura de les coves per un proper estiu, però fins ara tot ha estat fum de formatjades, bé per manca d’enteniment en els terminis entre Ajuntament i Consell, perquè no s’han fet bé els tràmits burocràtics, etc, etc, etc… i el que és una realitat és que aquestes coves fa anys que haurien d’estar obertes.

A la passada legislatura s’hi va començar a fer feina de valent i conjunta entre Ajuntament i Consell, tot donant-se passes de gegant per aconseguir que a la fi s’hagin pogut aprovar la concessió municipal per a una banda i que el Consell tengui també enllestits els plecs per a la seva licitació, amb un pressupost inicial de 292.608, 68€.

Ara tot apunta que el vertader compte endarrera s’ha iniciat i que les obres podrien començar en els primers mesos de 2020, esperem que siguin una realitat el poder-les visitar a la propera temporada turística, tot sent un bon reclam i un complement per al consolidat turisme de sol i platja d’aquesta urbanització que també necessita, no sols de les coves, sinó d’un pla integral de modernització i adaptació a les necessitats del nou turisme, amb una imatge més actual, mes cuidada i amb un segell de qualitat indispensable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *