Tot a punt per a la October Trail Les 500 inscripcions disponibles per a la cursa que tindrà lloc aquest dissabte a Camí de Cavalls es van esgotar en tres setmanes

“La creació de la October Trail respon a una demanda dels propis corredors que lamentaven que no hi hagués un desafiament a la tardor”. Aquesta necessitat explicada pels propis organitzadors ha desencadenat en una cursa que transcorrerà el dissabte, dia 19 d’octubre, pel Camí de Cavalls amb les distàncies de 30 quilòmetres i de 17,5 quilòmetres, i que compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca. L’esdeveniment, organitzat per Elitechip i Biosport Menorca, serà la cirereta del October Fest, una cita multiesportiva impulsada pel Lago Resort Menorca i que omplirà els voltants de l’hotel i de la platja de Cala’n Bosch d’esport, música, gastronomia i molt bon ambient .

La cursa arrencarà simbòlicament el divendres amb el lliurament de dorsals que es farà de les 16 a les 20 hores al Lago Resort Menorca. Dissabte, a les 10 hores, tindrà lloc la primera de les sortides, la de 30 quilòmetres, al pàrquing de la platja de Son Bou, mentre que a les 12, al pàrquing de Cala Mitjana, donarà inici la dels 17 , 5 quilòmetres. Per coordinar els desplaçaments l’organització ha posat a disposició dels participants un autobús per a cada sortida que partirà a les 8.45 hores i a les 11 hores, respectivament, des de l’hotel.

El mateix Lago Resort Menorca ha acollit avui dimarts la presentació de la October Trail amb la presència de la presidenta del Consell i responsable de Turisme, Susana Mora, la regidora d’Esports de Ciutadella, Sandra Moll, el director de Promoció Turística, Jesús Gomila, el director de l’hotel, Alejandro Alguacil, el gerent de Elitechip, Guiem Bosch, i el director de Biosport Menorca, Toni Capó.

Susana Mora ha valorat molt positivament “la capacitat de sinergia entre les empreses públiques i privades, com aquest cas, que fan més efectiu el treball que fem tots per desestacionalitzar el turisme de l’illa”. En aquesta mateixa direcció va enfocar la seva intervenció Sandra Moll qui ha precisat que “l’ajuntament sempre estarà donant suport esdeveniments esportius com la October Trail pels valors que transmet lligats a l’esport”. Així mateix, el director de l’hotel, Alejandro Alguacil, es mostra molt agraït a les empreses i entitats que han impulsat aquesta festa de l’esport “.

Per la seva banda, Guiem Bosch ha assegurat que “es tracta d’una prova pionera a les Balears, no hi ha cap oferta similar a la que proposa el October Fest, que va més enllà de ser un esdeveniment esportiu”. Toni Capó ha admès que “des de Menorca Esportiva estem treballant per la creació d’esdeveniments en els quals destaqui la qualitat, el bon tracte al participant, per això tot i que les 500 places es van omplir ràpidament vam decidir no ampliar-les per cuidar millor el tracte a els participants “.

A més de la carrera al llarg de la jornada es disputarà una competició de natació sobre 3 quilòmetres en un recorregut a Cala en Bosch i una altra de tennis platja, així com exhibicions de caiac i paddle surf, entre altres activitats, a més d’estar amenitzat amb concerts , música a càrrec de discjòqueis i altres propostes gastronòmiques. El October Fest acabarà a les 22 hores, mentre que el lliurament de trofeus de la October Trail es farà a les 17 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.