El Grup Popular demana que Jordi Sevilla comparegui davant la Comissió d’Economia A punt de complir-se un any de l'apagada que va causar el "cap de fibló", els parlamentaris del PP requereixen explicacions del president de Red Eléctrica sobre els treballs realitzats per a garantir el subministrament energètic

El Grup Popular al Parlament balear ha sol·licitat la compareixença del president de Red Eléctrica, Jordi Sevilla, davant la Comissió d’Economia de la Cambra autonòmica.
La proposta arriba signada pels diputats Assumpció Pons, Sebastià Sagreras i Virginia Marí, en una iniciativa que pretén recaptar informació sobre treballs i gestions realitzats per consolidar la xarxa elèctrica de Menorca i garantir la continuïtat de subministrament energètic.
La petició de compareixença s’ha realitzat quan està a punt de complir-se un any des de la caiguda de dues torres d’alta tensió que les seves conseqüències es van saldar en una interrupció de fluid elèctric per a la major part de l’illa i els seus corresponents perjudicis econòmics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *