Company: “Exigim a Armengol que trenqui el Pacte amb els seus socis independentistes de Més” "Si la presidenta trenca amb Més, podrà comptar amb el PP per garantir l'estabilitat en els temes fonamentals per a les Illes"

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per presentar als candidats al 10N i ha afirmat que “des del Partit Popular exigim a Francina Armengol que no continuï amb l’equidistància entre els que estan dins de la Constitució i els que estan fora i trenqui el Pacte amb Més “.

Company ha explicat que “Armengol no pot continuar governant amb un partit que vol traslladar a Balears el conflicte que hi ha a Catalunya” i ha afegit que “si la presidenta dóna aquest pas, podrà comptar amb el Partit Popular per garantir l’estabilitat en els temes fonamentals per a la comunitat autònoma, perquè per sobre de la ideologia està donar futur i solucions als ciutadans de les Illes “, de manera que” Armengol ha d’impedir que els seus socis de Més segueixin jugant amb traslladar a les Balears el conflicte d’una altra comunitat autònoma ” . “La presidenta té ara una oportunitat per demostrar si prioritza l’interès general d’aquesta terra o la ideologia”, ha dit el popular.

En aquest sentit, Company s’ha referit a les declaracions realitzades pel senador de Més Vicenç Vidal sobre la democràcia, la Constitució i els presos polítics i ha afirmat que “hem proposat la seva reprovació perquè les seves manifestacions són impròpies d’un representant de tots els ciutadans de Balears. El senyor Vidal va ser proposat per Armengol i pels seus socis de Més i ara la presidenta ha d’explicar si comparteix o no les declaracions de Vidal “.

A preguntes sobre el conflicte català, el president del PP ha respost que “el que està passant ara mateix a Catalunya ens perjudica a tots, als propis catalans i la resta d’espanyols” i ha apuntat que “gràcies a l’esforç de molts, avui vivim en una democràcia i en democràcia les sentències es compleixen “, i ha afegit que” qualsevol diàleg ha de mantenir-se sempre en el marc de la Constitució, cosa que la presidenta Armengol ha estat incapaç de dir “.

Company ha lamentat que aquests dies no s’estiguin tractant problemes de calat que preocupen els espanyols, “com la nova crisi que s’acosta i que Sánchez s’entesta a negar com ja va fer Zapatero el 2008, l’accés a la sanitat, l’educació, els impostos o garantir les pensions “.
 
“TENIM ELS MILLORS CANDIDATS PER GUANYAR LES ELECCIONS”

D’altra banda, el president del PP balear ha assenyalat que “tenim els millors candidats per fer que Pau Casado sigui el pròxim president d’Espanya” i ha afirmat que “vam sortir a guanyar unes eleccions que PP no volia, unes eleccions que ha provocat Sánchez amb el seu bloqueig i la seva irresponsabilitat, però que poden ser una segona oportunitat per canviar el Govern central i donar pas a un Executiu que sí sigui capaç de donar estabilitat al país i solucionar els problemes dels espanyols “.

Per la seva banda, la candidata per Balears al Congrés dels Diputats, Marga Prohens, ha incidit que confia que “les urnes siguin les que decideixin que el Partit Popular és l’única alternativa per acabar amb la imprevisió d’un Pedro Sánchez que s’ha vist sobrepassat pel que està passant a Catalunya “i ha apuntat que” Espanya necessita de polítiques d’Estat però per a això en el Govern hi ha d’haver homes i dones d’Estat “.

Prohens ha lamentat que “Sánchez, amb el seu bloqueig, hagi provocat unes noves eleccions que costen més de 170 milions a tots els espanyols” i ha explicat que “des del PP vam llançar una campanya en positiu, centrada en tot el que ens uneix, perquè ens uneix Espanya, Balears, els problemes reals dels ciutadans i la responsabilitat del desbloqueig. Pel que Pau Casado s’ha compromès a que si el centredreta treu un sol escó més que l’esquerra i l’esquerra radical, hi haurà Govern a partir del 11 de novembre “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.