El Consorci de Residus i Energia de Menorca presenta la campanya PRACTICA RECYCLING 2019-2020 La campanya PRACTICA RECYCLING 2019/2020 continua fusionant el missatge del reciclatge amb l’esport, a través de la participació d’esportistes d'elit com Ruth Moll i els jugadors del Bàsquet Menorca

La campanya PRACTICA RECYCLING 2019/2020, promoguda des del Consorci de Residus i Energia de Menorca, engloba dues actuacions principals, els RECYCLING GAMES, que es desenvoluparan del 17 d’octubre al 15 de desembre, i els RECYCLING XMAS que es desenvoluparan del 15 de desembre al 12 de gener.

RECYCLING GAMES

Es tracta d’una iniciativa que, més enllà de la campanya informativa i de difusió que serà visible a tots els mitjans de comunicació locals, consistirà en l’organització d’activitats a peu de carrer amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de separar i reciclar i

conscienciar envers la necessitat de reduir la generació de residus d’una manera engrescadora i propera a la ciutadania.

Els jocs olímpics del reciclatge se celebraran a tots els municipis de Menorca i consistiran en la realització d’una gimcana dirigida a petits i grans on s’hauran de superar diferents proves i jocs relacionats amb fraccions de paper/cartró, vidre i envasos lleugers. Els participants podran aconseguir una medalla de cartró reciclat i samarretes de PRACTICA RECYCLING. També es repartiran fulletons per fer difusió de les bones pràctiques del reciclatge i aclarir dubtes.

En aquesta primera fase de la campanya s’ha comptat amb la participació de la ciclista professional, Ruth Moll, qui ha protagonitzat el vídeo promocional a partir del qual es fa una crida a la participació en el sistema de reciclatge i a les gimcanes programades.

El calendari de les gimcanes del RECYCLING GAMES és el següent:

POBLACIÓDATALLOCHORARI
CiutadellaDissabte, 26 d’octubrePlaça des PinsTotes les activitats s’iniciaran a les  10.30h fins les 13.30h.
MaóDissabte, 2 de novembreCarrer de ses Moreres
Sant LluísDissabte, 9 de novembrePlaça des Pins
Es MercadalDissabte, 16 de novembrePlaça Pare Camps
Es Migjorn GranDissabte, 23 de novembreC/ Major- Sa Plaça
Es CastellDissabte, 30 de novembreExplanada
FerreriesDissabte, 7 de desembrePlaça Espanya
AlaiorDissabte, 14 de desembreSa plaça Nova

RECYCLING XMAS

A partir de nadal, es presentarà una segona fase: Recycling Xmas. En aquest cas els protagonistes seran els jugadors del Bàsquet Menorca que es convertiran en els reis mags i faran de portaveus en vídeos per incentivar la responsabilitat i el compromís del reciclatge necessaris, més que mai, durant l’època nadalenca.

Ambdues actuacions es difondran a través de revistes de caire insular i municipal, ràdios, cinemes i xarxes socials, a més d’una pancarta de gran format que s’instal·larà en el pavelló Bàsquet Menorca.

El cost total d’aquestes actuacions és de 31.157,15 € (IVA inclòs), les quals seran finançades íntegrament amb els fons de comunicació tant d’Ecoembes com d’Ecovidrio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.