Embesteix una motocicleta i dóna positiu al control alcoholèmic

Es comunica a la Policia Loca de Ciutadella d’un accident cotxe moto amb el conductor de la motocicleta ferit. Es passa avís al Samu 061 per mobilitzar una ambulància. Els fets passen a la cruïlla entre els carrers Formentera i Glossador Vivó a les 19:00  h d’ahir fosquet aproximadament.

Una furgoneta marca Citroen Jumpy conduïda per un home de 44 anys de nacionalitat argentina resident a Ciutadella que presumptament s’ha saltat un cediu el pas i ha estat col·lisionat per una motocicleta marca Yamaha MT03. El conductor de la motocicleta és un jove de ciutadella de 19 anys que es troba al terra amb molt de mal però conscient. El conductor de la motocilcleta ha estat traslladat a Clínica Juaneda per observació i diagnòstic.

Els agents de la policia local realitzen la fitxa tècnica de l’accident per possibles reclamacions a les companyies asseguradores.

El conductor de la furgoneta ha donat positiu en el control d’alcoholèmia amb un resultat de 0,30 mg/l quan el màxim permès és de 0,25 mg/l pel que s’ha denunciat administrativament.

S’ha tingut que requerir al servei de Bombers del parc núm. 2 de Ciutadella per tirar arena a la via per evitar accidents per oli i metzina al terra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *