Excursió del GOB per anar a conèixer plantes

Diumenge que ve, 20 d’octubre, el grup de botànica del GOB i IME hem organitzat una excursió pública per conèixer les plantes dels voltants de Cala Pudent. La sortida serà a les 9 h del matí des de l’aparcament de la platja de Son Saura del Nord (Son Parc). És oberta a tothom, gratuïta, i no és necessari apuntar-se. Es preveu acabar cap a les 13:30 h.

La tardor és una època interessant per veure algunes plantes que floreixen només en aquest temps, com el safrà bord o els llirets de Sant Miquel. La zona que visitarem és especialment important també per la gran quantitat de plantes endèmiques que hi viuen: socarrells, coques marines, rapes, territjols…

La dificultat és mitja-baixa. Hi pot haver algun tram pedregós o amb una mica de pendent. Es recomana calçat adequat per caminar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.