Presentació de VIU de Cris Juanico al YEAH GIRONA

 

Un any més CRIS JUANICO torna a Girona per Fires de Sant Narcís, aquesta vegada presentant el seu nou disc VIU al YEAH Girona (Avinguda Ramon Folch, 9), a partir de les 18 h.

L’estima de Cris Juanico envers la ciutat de Girona és per tots coneguda i ens ho torna a demostrar amb un concert de petit format acompanyat del violí de Blanca Coll i del contrabaix de Joan Solà-Morales. La visita del músic menorquí per Fires de Sant Narcís 2019 serà el dia 1 de novembre, festivitat de Tots Sants i servirà per presentar el seu recent disc VIU que va veure la llum el passat mes d’abril. En aquest concert no hi faltaran temes clàssics del seu llarg repertori.

VIU és un conjunt de cançons vives en les que l’artista illenc hi reflecteix, mitjançant la figuració i la metàfora, estima, pors, dubtes, fe i l’alegria de viure. Peces musicals amb senzilles notes i textos inspirats des d’una Menorca crua i salvatge de la que ell se’n sent un privilegiat element més. Sempre a la recerca del contrast entre la música i la paraula, entre la melodia i la poètica, entre la solidesa i la delicadesa, Cris Juanico vesteix el seu rock amb aires de folk, creant un confortable coixí per a les melodies mediterrànees que impregnen les seves composicions.

El preu de les entrades és de 12€ per als adults, de 8€ per als joves d’entre 8 a 14 anys 8€ i GRATUÏT per als menors de 8 anys.

Podeu reservar entrades en aquest mateix correu electrònic:
crisjuanicoenconcert@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.