Caminades roses contra el càncer a Ciutadella i Es Castell

Menorca es vesteix de rosa aquest cap de setmana amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que se celebra dia 19 d’octubre. Les Juntes Comarcals de l’AECC a Ciutadella i Maó han organitzat les seves respectives caminades solidàries de suport a les pacients de càncer de mama i conscienciació sobre la importància de la prevenció: “AECC Ciutadella en marxa” i “AECC Es Castell en marxa”; el primer matí dissabte, dia 19, i la segona el diumenge, dia 20. A les dues marxes roses es llegirà un manifest sobre el significat de la celebració del Dia Mundial, que remetem en aquest correu.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *