El Club Nàutic, 13è a un estrany Campionat d’Espanya de Pesca Submarina

Tretzena posició final per al Club Nàutic Ciutadella (David Esquivel, Carlos Pérez Vela i Joan Marquès) en el Campionat d’Espanya de Clubs d’Autonomies 2019 de pesca submarina que es va celebrar en aigües mallorquines, a Alcúdia. La sortida es va donar de bon matí, amb sis hores de competició per davant per a fer valer les seves estratègies i obtenir la major puntuació possible amb les captures aconseguides en una zona que ocupava pràcticament la meitat nord de la badia d’Alcúdia. Però la sort no va acompanyar a la tripleta del CN Ciutadella, que abans del campionat, havia vist un grup d’amfosos que a l’hora del Nacional n van trobar. “No hi vam ser”, deia Esquivel, en veure com només podien fer-se amb set captures.
Aquesta va ser la tònica del Campionat d’Espanya, tenint en compte que els campions, el Trafalgar canari, només van pescar 15 peixos, quan les previsions eren de 25. A part també, el fet que el pes mínim fos de mig quilo, encara complicava més les coses a Esquivel-Pérez-Marquès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.