El Rotary Club Menorca dóna dos ordinadors al Centre Obert Sant Francesc de Càritas.

Donar suport al programa d’infància de Càritas és una de les iniciatives que Rotary Club Menorca realitza des de fa anys, en aquesta ocasió amb la donació de dos equips informàtics complets.

Una representació del club rotari menorquí encapçalada pel seu president, José Antonio Fayas, al qual acompanyaven Ivor White i Liliana Fernández, va fer lliurament dels ordinadors al director de Càritas Menorca, Gabriel Pons i a Nadia López, monitora del projecte.

Aquesta aportació al Centre Obert ajudarà als més petits a l’accés a noves tecnologies i en els seus estudis i formació, i en la realització de les tasques escolars en les quals diversos voluntaris de Càritas els acompanyen des del programa de reforç escolar.

Gabriel Pons, director de Càritas Menorca, ha agraït a l’entitat rotària la seva contínua col·laboració amb Càritas, i ha recordat la importància que té per a l’entitat el suport d’entitats i empreses de la nostra illa a la labor d’acompanyament als més fràgils de la nostra societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *