La Presidenta, Susana Mora, es reuneix amb el President de la Cambra de Comerç d’Espanya

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i el conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, s’han reunit aquest matí amb el President de la Cambra de Comerç d’Espanya, José Luis Bonet, i el President de la Cambra de Comerç de Menorca, Rubén Adrián Pastor. Durant la reunió s’ha tractat sobre les oportunitats i reptes que afronta Menorca com la internacionalització de les empreses, la formació i la possibilitat d’incentivació a través d’ajudes al mercat insular. A més a més, també s’ha tractat sobre els temes actuals del Brexit, l’aplicació d’aranzels per part dels Estats Units i el paper de la globalització en els mercats locals.

 

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *