Ratificat el nomenament de les delegades de l’IBAVI a Menorca i Eivissa Noemí Gomila és la responsable de l’oficina de l’IBAVI a Menorca

El Consell de Govern s’ha donat per assabentat de la ratificació de les directores de les oficines de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) a Eivissa i a Menorca, després que l’IBAVI hagi signat de nou els contractes amb Lucía Prats Maffin i Noemí Gomila Carretero.

Noemí Gomila és la responsable de l’oficina de l’IBAVI a Menorca des de la seva reobertura, la passada legislatura, a l’abril de 2016, i Lucía Prats, la directora de l’oficina d’Eivissa des de la mateixa data.

Gomila està formada en prevenció de riscos laborals, ha estat consellera d’Acció Social del Consell de Menorca i és regidora de l’Ajuntament des Castell.

Lucía Prats és graduada en Dret i llicenciada en Psicologia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *