Els Làser d’Es Nàutic preparen les classificatòries i el Farragut a Palma

El Club Nàutic Ciutadella ha estat aquests dies en el Trofeo Audax de Làser 4.7, a Palma de Mallorca, una regata de preparació per els dies 1,2 i 3 de novembre, quan es viurà a Ciutadella el Trofeu Illes Balears de Làser 4.7 i l’esperat Trofeu Almirall Farragut, de Làser i Optimist.
A Palma hi van viatjar els més novells d’Es Nàutic i alguns dels regatistes de Làser més destacats del CNC no hi van anar, descansat David Ponsetí, José M. de Sintas, David Sosa o Pepe Gornès. El millor a Palma per Es Nàutic seria Borja Torres, vuitè a la general; i el ‘veterà Jack Vinnie, el 14 general. Toni Juan, una destacada Laia Mendoza, Jaume Moll i Aitana Cavaller acabaven a mitja classificació, del 23 al 27, d’uns 50 participants. Una bona estrena, “malgrat que no van poder demostrar tot el seu potencial, amb només dues proves dissabte, amb poc vent; i cap diumenge, amb molt vent però el comitè va tenir problemes”, explica Toni Mascaró, director tècnic de vela lleugera del CNC. “Una regata important a Palma però per noltros era una regata entrenament per adaptar-se a la flota nombrosa”.
Abans del Farragut 2019 els Optimist tenen una cita important en el CN Villacarlos, la tercera classificatòria insular de quatre. Molt important veure si el CN Ciutadella pot mantenir els bons resultats acumulats a l’equador. De moment tenen sis regatistes en posicions de classificació, de les 10 places disponibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.