El Programa d’Esport en Edat Escolar torna a posar en funcionament el codi ètic

Per segon any consecutiu s’ha posat en funcionament, des del Programa d’Esport  en Edat Escolar del Consell Insular conjuntament amb els clubs de futbol de Menorca, el codi ètic. Aquest sistema és una manera d’assegurar-nos que els joves menorquins/es creixen al mateix temps com a esportistes i com a persones, fomentant una competició basada en el joc net, evitant actituds excessivament competitives i inapropiades. 

El codi ètic planteja un nou model de competició, on a part de valorar el resultat del partit, es valoren altres aspectes que considerem de gran importància en edats de formació:

    1. Participació d’un 80% dels jugadors i jugadores de l’equip.

    2. Comportament de les jugadores i jugadors.

    3. Comportament dels tècnics i tècniques.

    4. Comportament del públic.

    5. Resultat del partit.

Aquesta temporada, 2019-2020, hi participen un total de 57 equips, entre benjamins i alevins, i un total de 701 esportistes.

La classificació s’actualitza setmanalment al web menorcailladelesport.com per tal que els participants puguin fer-ne un seguiment. 

En finalitzar la temporada, els equips amb major puntuació gaudiran d’una estada conjunta al Campament de Biniparratx on conviuran i compartiran activitats esportives durant el cap de setmana de 27 i 28 de juny. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.