Diumenge 3, caminada fins cala Morell

El diumenge 3 de novembre hi ha una nova excursió talaiòtica, en aquesta ocasió per un itinerari de gran bellesa paisatgística. S’anirà a visitar l’assentament costaner de cala Morell, que s’està excavant i que continua aportant noves informacions.

Aquest poblat d’entre el 1.400 i 1.000 a.c. està fortificat amb una murada i sembla mostrar un temps on la gent tenia por especialment del què podia arribar des de terra. Un conjunt de navetes eren l’allotjament d’aquella gent, on s’han trobat nombroses informacions en relació a l’alimentació i el tipus de vida que tenien.

No cal inscripció prèvia, la gent s’ha de dirigir directament a les 9:30 h al punt de trobada que serà al primer aparcament de les platges de la Vall. Sortirem a les 10 h. Dificultat mitja-baixa (el Camí de Cavalls va remuntant lentament el desnivell). Es visitarà el jaciment sota el guiatge d’un arqueòleg. Hi haurà servei de bus de retorn (3 €). Final estimat a les 13:30 h.

Es recomana compartir vehicle amb les amistats, a fi de reduir emissions.

El cicle Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *