Easyjet millorarà la connectivitat amb Londres i Bordeus La companyia aèria ha traslladat a la presidenta Susana Mora la seva confiança en Menorca i ha avançat algunes de les millores previstes per a la temporada 2020.

La companyia aèria easyJet ampliarà la capacitat de la ruta entre Menorca i Londres-Gatwick a partir del mes de maig del 2020 i, a més a més, començarà a operar la connexió amb la ciutat de Bordeus a l’abril, el que suposa un avanç de dos mesos respecte a la programació d’aquest any.

Així ho ha traslladat Fabrizio Calì, responsable de desenvolupament aeroportuari d’easyJet, a la presidenta del Consell i de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), Susana Mora, en la reunió mantinguda ahir i que tenia per objecte analitzar la situació creada arran de la fallida de Thomas Cook i valorar possibles vies de col·laboració per reforçar la connectivitat de l’illa.

Més capacitat amb Londres i Bordeus
Concretament,, l’aerolínia britànica reforçarà la ruta amb l’aeroport de London-Gatwick amb una freqüència més els dissabtes a partir del mes de maig (a l’abril ja començarà a volar dilluns, dimarts, dissabte i diumenge), un increment que preveu ampliar en els mesos forts de l’estiu.

A més, també ha decidit millorar la connectivitat amb Bordeus de cara a la temporada que ve després de constatar el bon funcionament de la ruta inaugurada el passat mes de juny. D’aquesta manera, els vols amb la ciutat francesa s’avançaran al mes d’abril, reforçant així la connectivitat amb França, un mercat clau per a Menorca.

Segons ha assegurat Susana Mora, presidenta del Consell de Menorca, “És molt significatiu que, en un context tan volàtil i incert com l’actual, companyies com easyJet mantinguin la seva confiança en Menorca. La seva aposta demostra la fortalesa que tenim com a destinació turística, especialment en dos mercats que per a nosaltres son prioritaris: el britànic i el francès. Per la nostra part, continuarem fent feina perquè els menorquins tinguem una connectivitat pròpia del segle XXI”.

Aquestes són algunes de les millores que easyJet té previst aplicar en els propers mesos i que confirmen la seva aposta per Menorca. Al marge d’aquestes novetats, des d’easyJet s’han mostrat oberts a estudiar nous escenaris de connectivitat amb els principals mercats europeus, una qüestió que ambdues parts s’han emplaçat a abordar a Londres, en el marc de la World Travel Market.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.