La Policia Nacional alerta sobre els diferents fraus que existeixen recentment També se subratlla la importància sobre l'aplicació de "AlerCops"

Dins el pla “Major Seguretat” de la Unitat Central de Participació Ciutadana de la Policia Nacional , s’ha detectat un augment d’estafes, concretament intents d’una estafa consistent en què individus uniformats i identificats com a pertanyents a Creu Roja, ofereixen un dispositiu de teleassistència a persones grans visitant-als seus domicilis.

Els estafadors van en parella portant carnet fals, i sol·liciten un pagament a canvi del fals servei de Tele-assistència a les víctimes.

Sense que actualment aquesta casuística suposi un fet alarmant, el treball de la Policia Nacional juntament amb la difusió i el coneixement d’aquesta forma d’actuar dels delinqüents, impedirà precisament mitjançant la prevenció, que es converteixi efectivament en un problema més greu.

Es recorda igualment que hi ha altres formes d’estafa a aquest col·lectiu, com la consistent realitzar trucades telefòniques en els seus domicilis particulars per persones que es fan passar per personal d’un determinat servei públic de salut i els concerten una visita domiciliària, amb el pretext d’estar en una campanya de detecció precoç de l’ictus, sent tot un muntatge per intentar robar en els seus domicilis.

S’aprofita el moment, per subratllar els avantatges i utilitat de l’App “AlertCops”, un servei públic i universal que proporciona un canal de comunicació bidireccional i directe amb Policia Nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *