Actes 8 Març

L’IEB assisteix a la fira més important de músiques del món, WOMEX, a Finlàndia, per promocionar els artistes de les Balears La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics és present des d'aquest dijous i fins al diumenge 27 d'octubre a la fira més important de músiques del món, Womex. Una trobada itinerant que enguant té lloc a Tampere, Finlàndia.

L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) disposa d’un estand propi on durant aquests dies es fan multitud de reunions amb diversos professionals del món de la música, com agents, programadors, promotors i productors. S’han desplaçat fins a Finlàndia representants i agents de la música de les Balears com Miquel Àngel Sancho i Ana Sancho de Blau, la cantant Cecília Giménez, Matu Mulville del Mallorca Life Festival, Carles Llull de l’Ajuntament de Palma i el tècnic de l’IEB, Xavier Barceló.

Precisament el tècnic de l’IEB mantindrà durant aquests dies de fira reunions amb: Agència Eleven Suns,Xarxa EMEE (European Music Export Exchange), Associació Músic Port, Agència Lona Booking, European Music Council, Accords croisés (productora),Festival Souni, Mobili, Piranha Arts, Jazzahead, European Jazz Network, Kokako Music (productora  d’Utrech), PG Booking, Festival Boreal, Revista Songlines, Roots & Rhythm, FOCUS Wales, A Mil Kilómetros (productora), Oslo World, Skopje Jazz Festival, Banyan Tree (productora), Festival Sunfest, Camara Municipal de Evora, Le Rocher de Palmer, Festival Rock al Parque, Universidad de Los Andes, Nerudný fest, Katowice City Gardens i Medigrecian (agència).

A més, l’IEB reuneix a Womex professionals del sector de la música per tal de fomentar els intercanvis entre la delegació balear i la resta d’acreditats a la fira.

WOMEX World Music Expo és la trobada estatal més important de la indústria musical internacional. Dins el seu programa s’inclou una fira comercial, ponències, conferències, showcases, tallers, entrega de premis i projeccions de pel·lícules. WOMEX, que té lloc cada any a l’octubre, reuneix més de 2.600 professionals de 90 països diferents i es converteix en el punt de trobada d’artistes i professionals d’arreu del món durant cinc dies. Hi té cabuda tota classe de música des de la més tradicional fins música electrònica, jazz o clàssica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.