Pere Ponsetí estrena el Mundial de Croàcia amb ganes de Top10

El regatista de referència del Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí, es troba des de dijous a Split (Croàcia) per a disputar des de demà dissabte el Campionat del Món juvenil de Làser Radial (menors de 21 anys), que es disputarà entre el 26 d’octubre i el 2 de novembre. De camí cap a aquesta nova fita internacional, el regatista d’Es Nàutic ens comenta com es troba per aquest campionat mundial. «Físicament me veig en bona forma tot i estar un poc baix de pes per la meva modalitat. Mentalment me trob amb moltes ganes de competir ja a Croàcia, es pel que m’he preparat durant tota aquesta temporada. A més, hi arrib amb bones sensacions de l’Europeu de fa dos mesos i açò m’aporta un plus de confiança i coneixement de la qualitat que hi ha al camp de regates», reconeix.
Pere Ponsetí ens diu en Es Nàutic que de les aigües d’allà «encara no en sé res. En arribar tindrem un parell de dies per estudiar la zona. El nivell de la flota sense cap dubte és alt, possiblement hi hagi el mateix nivell de regatistes europeus, sumant-li uns pocs de fora Europa que poden estar al top. El regatista du quasi dos mesos entrenant molt be tant físic com navegació, amb bones sensacions. «De manera que el ritme de regata no l’hauré perdut, ja que he fet entrenaments enfocats a aquesta competició». L’objectiu principal en aquest Mundial serà «aconseguir adoptar una mentalitat guanyadora durant tots els dies, és molt llarg, una carrera de fons que deim nosaltres. Si complesc aquest objectiu estic convençut de que arribaré al Top10, que sé que soc capaç de fer-ho».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.