Ricardo Lluch, elegit president de la Federació d’Associacions d’Electricistes de Balears

La Federació d’Associacions d’Instal·ladors Elèctrics i de Telecomunicacions, FIEBA, es va reunir a Menorca per tractar la problemàtica comú de les associacions d’instal·ladors de Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera. A la reunió es va acordar elegir el president de l’associació menorquina, ASEIME, Ricardo Lluch Prats, president de la federació balear.

D’altra banda, els assistents de les tres illes van coincidir en la problemàtica que pateixen els instal·ladors en les seves comunicacions amb la distribuïdora elèctrica ENDESA. La qual cosa provoca retards en l’execució de diversos treballs, com poden ser la realització de xarxes de baixa tensió o en les escomeses elèctriques. Referent a això, es va acordar sol·licitar una reunió conjunta amb la Direcció General de Política Industrial del Govern Balear i la distribuïdora.

Així mateix, els representants de FIEBA van dur a terme un seguiment del desplegament de l’2ª Dividend Digital. El que obligarà a l’adaptació a les noves freqüències de la televisió a les illes de Mallorca, Eivissa i Formentera. En el cas de Menorca, en conservar els mateixos canals, no cal aquesta adaptació.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *