Reunió d’inici de curs amb els directors dels centres educatius de Menorca

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, acompanyat del seu equip s’ha reunit avui amb els directors i directores dels centres educatius de Menorca. Aquesta reunió es fa a totes les Illes amb motiu de l’inici de curs.

Han acompanyat el conseller, els directors generals de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, d’FP i Ensenyaments Superiors Artístics, Antoni Baos, i de les directores generals de Personal Docent, Rafaela Sánchez, i de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández. També han assistit el secretari general, Tomeu Barceló, i el delegat d’Educació a Menorca, Joan Marquès.

March ha recordat que ja s’han fet les reunions d’inici de curs amb els directors de Mallorca i d’Eivissa i que l’objectiu d’aquestes trobades és el “d’explicar les línies d’actuació previstes per al curs que hem començat i per altra banda, mantenir un diàleg amb els responsables dels centres educatius per a que ens puguin explicar aquelles qüestions que els preocupen”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.