Regular el tardeo

Amb l’acabament de la temporada turística es reinicia el tardeo els dissabtes capvespre a diferents indrets de la ciutat, alguns d’ells totalment respectuosos amb el descans dels veïns i altres totalment el contrari, per la qual cosa des de l’Ajuntament s’ha d’actuar amb conseqüència i evitar que, com passa amb l’horari de les terrasses a l’estiu, s’han de fer modificacions cap a una major convivència amb els residents i garantir el descans dels mateixos.

El tardeo s’ha de fer a locals tancats, tot evitant aglomeracions enmig del carrer, que per altra banda poden infringir la normativa que prohibeix el botilló o el consum d’alcohol en la via pública.

No pot ser que hi hagi cada dissabte un concert al mateix lloc i que els veïns que ja han hagut de patit que les terrasses estiguin obertes fins a la una i mitja de la matinada i a més a més amb un extra de mitja hora per a retirar-les. Açò vol dir terrassa, molèsties i renous fins a les dues de la matinada, ara també s’hagin de patir els dissabtes des de primeres hores del capvespre els efectes col·laterals que no són només les renous i molèsties, sinó les pixarades a portals, vòmits, gent asseguda als portals dels que han de patir les molèsties, etc.

L’Ajuntament ha de regular, fer acomplir l’ordenança del botilló i prohibició de consum d’alcohol a la via pública, i que el tardeo es faci a locals tancats, de portes endis i no enmig del carrer.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *