El Farragut 2019 comença amb moltes ganes, alta participació i poc vent

El LXIII Trofeu Almirall Farragut d’optimist i laser i el Trofeu Illes Balears Laser 4.7 han arrencat avui a la badia de Ciutadella amb alta participació d’arreu de les Balears i amb moltes ganes de navegar. El nombre de participants entre optimist i làser ha estat de  146, que s’han fet a la mar aquest matí en un ambient de companyerisme i competició esportiva.
Les condicions metereològiques feien preveure que es podien celebrar les tres proves previstes, però el vent ha anat baixant d’intensitat i ha fet que només la classe laser pogués acabar una prova. La prova d’optimist s’ha hagut d’anul·lar, un cop començada, per manca de vent, tot i les ganes de navegar dels joves participants.
Podem destacar l’alt nivell esportiu dels participants de la classe laser donat que aquesta regata és classificatòria pel proper campionat d’Espanya que s’ha de celebrar a principis de desembre a Melilla.
Un cop més, el Trofeu Farragut posiciona Ciutadella com epicentre de la vela balear i punt de referència en la competició de vela lleugera a nivell mediterrani. A la vegada, aquest cap de setmana es troben a Ciutadella els millors regatistes i joves promeses de la vela balear, que han de donar molts èxits esportius en el futur. Com no podia ser d’altra manera, el Club Nàutic Ciutadella es manté com el millor amfitrió d’un esdeveniment nàutic i esportiu de primera categoria.

Fotos: Rodolfo Litvin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.