Maratoniana segona jornada del Farragut 2019 d’Es Nàutic a Ciutadella

De maratoniana. Així es pot descriure la segona jornada del LXIII Trofeu Almirall Farragut i Trofeu Illes Balears Làser 4.7 que s’ha celebrat dissabte en aigües de la badia de Ciutadella. S’han celebrat quatre proves en cadascuna de les classes Optimist i Làser. Des de primera hora del matí ha bufat un vent d’intensitat de 8 a 14 nusos, encara que amb alguna rotllana, la qual cosa ha suposat un repte afegit per a les joves promeses regatistas de dins i fora de Menorca.
En la flota Optimist, el comitè ha decidit realitzar el màxim de proves per dia per a aprofitar al màxim la jornada i compensar la falta de proves del dia anterior. Álvaro Poulet, del Real Club Nàutic Palma, ha tingut l’actuació més destacada per la seva regularitat amb un primer i dos segons. Així mateix, cal destacar el paper de Neus Darder, del Club Nàutic s’Arenal, que ha quedat segona classificada, primera dona i favorita en la modalitat sub 13.
Molt resaltable i digna ha estat l’actuació de l’equip de regates del Club Nàutic Ciutadella, tant en la classe Optimist com en Làser. Toni Mesquida ha quedat en una destacable segona posició en sub13 de optimist i quart en la general. Com també ha brillat amb protagonisme Maria Gornès, classificada en 13ena posició en la general, quarta dona i quarta sub 16.
En la classe Làser, destacada ha estat l’actuació de David Ponsetí amb una quarta posició en sub16 i Pepe de Sintas ha quedat el 19 classificat de la general, seguit de Jack Vinnie amb una 21 posició i Toni Juan en la 26 posició.

FOTOS: Rodolfo Litvin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.