Suspeses les proves de optimist i lasser del Farragut pel temporal de Llebeig

Les males vibracions que es tenia ahir des del comité de competició s’han complert i finalment la darrera jornada que s’havia de viure avui a Ciutadella de l’Almirall Farragut 2019 d’Optimist i Làser ha quedat suspesa i els resultats es mantenen com van concloure ahir dissabte. Des del Club Nàutic Ciutadella i la Federació Balear de Vela han decidit posar el sentit comú i no navegar, ja que, com ens conta el vicepresident esportiu del club, Toni Ponsetí, en aquests moments “bufen uns 30 nusos i és impossible ja a partir dels 25 competir amb seguretat”.
El fort vent de Ponent/Llebeig que bufa en aquesta jornada de diumenge és el pitjor que pot fer avui a la badia de Ciutadella i per açò, la flota queda al terra i tot queda ja pendent del lliurement de trofeus que es viurà avui migdia finalment, a les 13 hores, en Es Nàutic. S’espera la presència dels 150 regatistes participants, acompanyants i autoritats convidades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.