Baleària facilita el procés de reserva en la seva nova web ‘responsive’  La naviliera ofereix un 10% de descompte coincidint amb el llançament de la nova plataforma

Baleària ha llançat un nou web que posa el focus en els clients, ja que millora la usabilitat i facilita el procés de reserva de bitllets i recerca d’informació. A més de ser més visual que l’anterior, destaca per ser responsive, és a dir, s’adapta a tots els dispositius per a una correcta visualització. L’objectiu és millorar l’experiència del client i aconseguir que la seva navegació sigui molt més senzilla.

El web, que és un dels principals canals de venda de Baleària, va tenir al voltant de 6,5 milions de visites en l’últim any. En aquesta nova versió, que es va llançar el passat dimecres, s’aposta pel contingut audiovisual perquè sigui més atractiva per als usuaris. D’altra banda, és multi-idioma (es pot navegar en tots els dispositius en espanyol, català, anglès, francès i italià).

D’altra banda, la nova plataforma està orientada a millorar l’experiència dels usuaris a través de la personalització dels continguts segons interessos. Per exemple, el sistema geolocalitza la posició de l’usuari i li mostra les connexions més properes, ia més permet guardar les dades d’un client que ja hagi realitzat una reserva prèviament, entre altres millores.
Promoció especial amb motiu del llançament

Coincidint amb el llançament del nou web, l’empresa ha posat en marxa una oferta del 10% de descompte en la compra de bitllets per als usuaris que reservin a través de la plataforma entre els dies 5 i 7 de novembre (ambdós inclosos). Per gaudir d’aquesta oferta s’ha d’introduir el codi 499680060 a la casella indicada per codis promocionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.