El Consell Insular obre per primera vegada una línia d’ajudes específiques per fomentar l’accés a l’esport de la dona

Les anomenades ajudes ONA es posen per primera vegada en marxa amb una partida de 18.000 euros per la temporada 2018/2019. Aquestes ajudes, que convoca el departament d’Esports del Consell Insular, pretenen fomentar l’accés de la dona a l’esport i l’activitat física des del principi bàsic i real de la igualtat de gènere.

Les ajudes ONA es divideixen en dues línies. La primera, dirigida a entitats esportives, promou la presència de dones en càrrecs directius, tècnics, coordinadors, delegats, esportistes i/o altres figues femenines. Aquesta primera línia està dotada amb 10.000 euros, i cada entitat que la demani pot optar a un màxim de 1.800 euros.

La segona línia d’ajuts, dotada amb 8.000 euros, va dirigida directament a dones que practiquin esport competitiu de forma continuada o dones que practiquin esport o activitat física per a la promoció de la salut i la millor qualitat de vida, tenint en compte la conciliació de la vida familiar i la seva situació econòmica. El màxim que podrà rebre cada persona que s’ajusti a aquesta línia és de 500 euros.

Cal recordar que el projecte ONA sorgeix per la voluntat del Consell Insular de fomentar la igualtat i la participació de la dona en el camp de l’esport tenint en compte les diferències existents entre homes i dones, però sense que aquestes limitin les seves possibilitats. El departament d’Esports aposta per un futur amb més dones que gaudeixin de l’esport i els beneficis que aquest implica.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *