Dissabte es decideix el Premi Pere Prats de Medi Ambient 2019

Aquest dissabte, 9 de novembre, es reuneix el jurat del Premi Pere Prats de Medi Ambient, reconeixement que atorga anualment el GOB Menorca. El jurat escollirà la persona o entitat guanyadora d’aquesta edició d’entre les candidatures decidides per la Junta Directiva, en base a les propostes rebudes en un procés obert de participació. El premi s’entregarà el dissabte 23 de novembre al Molí del Rei, en un acte d’homenatge.

La persona o entitat guanyadora del premi la decideix un jurat, constituït per personalitats de diferents àmbits, format enguany per Carlos Coll, president del GOB Menorca; Sebastià Coll, soci escollit per sorteig; Marcos Martín, CEO de Decelera Menorca Milennials; Maria Elena Cefalì, coordinadora de l’Estació d’Investigació Jaume Ferrer de La Mola; Carolina Desel, directora del Museu de Menorca i Miquel Àngel Pons de COPE Menorca.

El premi du el nom de Pere Prats en homenatge a un dels fundadors del GOB. Un naturalista de mentalitat molt avançada al seu temps, de la mà del qual molta gent va entrar al món de la natura, de la sensibilitat ambiental i de l’estima per Menorca. El guardó vol reconèixer aquelles persones o entitats que per la seva trajectòria han promogut o desenvolupat fets rellevants en favor dels valors ambientals de Menorca, o l’equilibri entre les activitats humanes i la conservació de la naturalesa. En la passada edició el premi va recaure en  Damià Gomis per la seva trajectòria científica destacable en l’àmbit de la investigació de l’ecosistema marí, el clima i les expectatives i efectes del canvi climàtic.

L’acte públic d’entrega del premi està previst per dissabte 23 d’aquest mes a les 19 h, al Molí del Rei (Camí des Castell, 53 de Maó). Un acte de reconeixement obert al públic i al que es convida especialment als socis i a totes aquelles persones que volen retre un homenatge a algú que, a l’espera del veredicte del jurat, ben segur que ha fet molt per Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.