Workout Spartan Tour

El passat cap de setmana  es van desplaçar des de Mallorca dos  representants de la famosa Spartan Race, Neus Ramis i Jesús Cerdan, per examinar les instal·lacions del Club gimnàstic Ciutadella, el qual havia estat elegit per l´spartan, per fer el primer workout a Menorca.

El judici va ser molt positiu, per la qual cosa el pròxim dissabte dia 9 de novembre, se celebrarà en les instal·lacions del Club Gimnàstic Ciutadella, el primer workout per aquesta marca a Menorca, que és com una entreno per la realització de alguna de les proves de la Spartan Race.

El dissabte mati és dividirà en dos grups d´esportistes de 30 participants com a màxim, un grup serà per les  9.30 i un altre a  les 11.00h.

L’única manera per apuntar-se I és completament gratuït ,és per la pagina oficial Spartan, amb l´enllaç https://register.chronotrack.com/r/54935

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *