Montse Caules, la primera dona carnissera a Sa Plaça?

Des de la posada en marxa de les carnisseries de la Plaça de la Llibertat, l’any 1868, s’ha proclamat territori masculí. La força a l’hora de tallar grans peces de carn, necessària a la feina, era una habilitat més característica dels homes que de les dones. I més a finals del segle XIX, quan l’equitat de gènere era un fet impensable. Dos segles més tard, una dona, na Montse Caules, ocupa des d’aquesta setmana el càrrec de carnissera junt amb el seu nebot, en Fel Caules. La pregunta, al no haver-hi registres, és en l’aire: És na Montse la primera dona carnissera a Sa Plaça?

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Amb la teva subscripció dones suport a la premsa local i de proximitat,  a la nostra llengua i a la nostra cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *