Detinguda una parella en actitut agressiva

Dia 08/11/2019 a les 5 hores del matí es rep telefonada informant d’una agressió entre una parella que viu en hortal del camí de ses Quarterades.

Es desplacen els agents de servei de la Unitat Nocturna de la policia local de Ciutadella i es troben una parella amb una actitud molt agressiva l’un amb l’altre i s’agredien mútuament. Davant l’agressivitat dels implicats i que els dos presentaven lesions lleus s’ha procedit a la detenció dels dos implicats, un home de 36 anys i una dona de 34, els dos naturals de Ciutadella. S’han instruït diligencies per la detenció i s’han traslladat els dos per ser atesos pels metges d’urgències del canal Salat on s’han fet les proves i cures que s’han considerat pertinents.

S’han remés les diligencies al cos nacional de policia per que pugui continuar les investigacions sobre el fet i tractar d’esbrinar l’origen i les responsabilitats derivades dels fets dins els marc de l’habitual col·laboració entre el cossos de policia local i nacional.

Ressenyar que els dos implicats són coneguts dels cossos policials per tenir els dos antecedents policials per diversos motius entre ells violència de genere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *