Company: “Sánchez i Armengol són una fàbrica de fer extremistes” Destaca l'increment de 16.000 vots respecte a l'28A que ha tingut el PP a Balears, mentre el PSOE ha perdut 21.500

 

 

El president i portaveu de Grup Parlamentari Popular, Biel Company, ha valorat aquest matí els resultats electorals i ha destacat l’increment de 16.000 vots que ha tingut el PP a Balears respecte a l’28 d’abril, la pujada d’1 a 2 diputats i d’1 a 2 senadors i tot això “mentre a l’PSOE li passava el contrari a les Illes, amb 21.500 vots menys respecte a l’28A i baixant de 2 a 3 diputats i de 4 a 3 senadors”.

Company ha destacat que “el PP ha passat de 4a a 2a força política amb un ‘empat tècnic’ entre amb el PSOE i ha incrementat la diferència amb altres forces del centredreta”. El president del PP ha afirmat que “hem millorat la nostra posició i estem il·lusionats per tornar a encarar les pròximes eleccions autonòmiques”.

Company ha assenyalat que “dels 3 diputats que ha perdut Sánchez, un ha estat a Balears” el que per al dirigent popular evidència “la situació en què es troba el PSOE a les Balears”. A més, el portaveu del GPP ha dit que “Sánchez i Armengol són una fàbrica de fer extremistes a Balears i a Espanya”.

“EL GOVERN ARMENGOL HA ACONSEGUIT FRENAR L’ECONOMIA A LES BALEARS”

D’altra banda, Biel Company ha anunciat que en el ple de demà, Toni Costa, preguntarà sobre quines mesures pensa adoptar el Govern després de les últimes dades de l’atur d’octubre, després que l’EPA del tercer trimestre hagi donat les pitjors dades en afiliació a Seguretat Social i d’augment de el nombre d’aturats des de 2012. “El Govern Armengol ha aconseguit aturar l’economia”, ha dit Company, i ha afirmat que “ens preocupa molt que entrem en recessió i Armengol i Negueruela segueixin sense fer res; hem passat de crear 20.000 llocs de treball a menar a 7.300 persones a l’atur “.

El diputat de PP Sebastià Sagreras preguntarà sobre el repartiment de fons de l’ecotaxa que considera “un engany als ciutadans, als turistes, i als ajuntaments, ja que, en lloc de dedicar-se a projectes mediambientals o turístics, s’està destinant a tapar els forats en els comptes del Govern”. A més, Salomé Cabrera preguntarà pels efectes que, la compra d’Air Europa per part d’Iberia tindrà en la connectivitat. Company ha afirmat que “en unes Illes és fonamental mantenir les rutes aèries i les freqüències” i ha destacat que “ja són moltes les empreses que han caigut en la passada legislatura passada i en l’actual”.

Així mateix, el diputat Juan Manuel Lafuente, defensarà la interpel·lació de l’PP sobre política de Funció Pública i denunciarà que “mentre retalla en inversions i en serveis públics per al 2020, augmenta un 16% la despesa en assessors i càrrecs polítics”. “Armengol no presideix un Govern per a la gent; sinó un Govern per col·locar a la seva gent “, ha dit Company.

EL PP PROPOSA UN ‘XEC FAMILIAR’ DE 150 EUROS PER FILLET PER A LA COMPRA DE MATERIAL ESCOLAR

Finalment, Company ha assenyalat que, la diputada Núria Riera defensarà la PNL d’el PP, a través de la qual es proposa aprovar un xec escolar familiar de 150 euros per fill i curs escolar per a la compra de llibres i material didàctic, adreçat a les famílies amb rendes de fins a 30.000 euros anuals, en declaració individual i 48.000 anuals en declaració conjunta.

El president de l’PP ha qualificat aquesta iniciativa, que el PP portava al seu programa autonòmic, de “proposta en positiu en benefici dels ciutadans”, encaminada a aconseguir, progressivament, la gratuïtat dels llibres de text -plenament compatible amb el programa de reutilització de llibres i material didàctic que s’aplica actualment i ha lamentat que “el PSOE i els partits d’esquerra, que van votar la setmana passada en contra de baixar el preu dels menús escolars, puguin tornar a fer el mateix matí amb aquesta mesura que és bona per a la famílies “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.