El Partit Popular torna a ser la llista més votada a Ciutadella També ho és Ferreries, Es Migjorn i Alaior

El Partit Popular ha estat la llista més votada a Ciutadella amb un 26,02% dels vots emesos, seguida per Unides Podem que passa a ser la segona força més votada amb el 23,05% dels sufragis, mentres que el PSOE es queda en el 21,81% i VOX es sitúa com a quarta força política (9,08%) davant de Ciutadans (7,59%), Més amb 6,75% i Mas País amb el 2,34%.

Si bé aquests resultats no són extrapolables a unes eleccions municipals o autòmiques, sí que s’ha de tenir en compte la recuperació de l’electorat de centre dreta per part dels populars a costa de Ciutadans, que és el partit que té, juntament amb Més una davallada considerable de vots. Per altra banda l’extrema dreta de VOX va en augment i aconsegueix millors resultats que en les pasades eleccions a totes les poblacions de l’illa, encara que és a Menorca on pitjors resultats a tret en el conjunt de les Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.