L’AECC Balears i la CAEB presenten a les empreses de Menorca el programa ‘La teva salut és el primer’

Una desena d’empreses de Menorca han participat aquest dilluns en l’esmorzar empresarial organitzat per la Junta de Balears de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears (CAEB) per donar a conèixer el programa “la teva salut és el primer”.

Durant l’acte, celebrat de 9.45 a 11.00 hores a la seu de CAEB Menorca, s’han explicat als assistents els detalls de el programa “La teva salut és el primer”, desenvolupat per l’AECC, amb l’objectiu de promoure la seva adhesió. El president de l’AECC Balears, Dr. Javier Cortés, i el gerent de CAEB Menorca, Enric Casas, han donat la benvinguda als participants. Posteriorment, el Dr. Javier Cortés ha impartit una xerrada sobre la importància de la recerca en la prevenció de el càncer i Evelin Triay, psicooncòloga de l’AECC a Menorca, s’ha encarregat de la presentació de el projecte. Finalment, s’ha dut a terme un col·loqui i s’ha ofert un esmorzar saludable.

Per la seva banda, els presidents de les Juntes Comarcals de l’AECC a Menorca, Rufi Lorente i Josep Pons, han volgut agrair el compromís en la lluita contra el càncer de les empreses locals assistents.

La informació i sensibilització a la població per a la prevenció i detecció precoç de càncer és fonamental. El propòsit de el programa “La teva salut és el primer” és que les empreses difonguin els missatges sobre prevenció i detecció precoç inclosos en el Codi Europeu Contra el Càncer; facilitin als empleats l’adopció d’estils de vida saludables; ofereixin informació sobre les activitats i serveis de l’Associació Espanyola Contra el Càncer; donin a conèixer les diverses campanyes d’informació i conscienciació sobre com prevenir el càncer i facilitin als pacients i les seves famílies suport emocional, social i mèdic.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *