Unidas Podemos ens reafirmem amb dues diputades al Congrés Antònia Jover i Lucía Muñoz han estat escollides per la ciutadania per representar a Balears al Congrés dels diputats

Antònia Jover i Lucía Muñoz, repetiran com a diputades d’Unidas Podemos al Congrés dels diputats, després de que la formació haguem obtingut més de 80.000 vots i hagi obtingut més d’un 18% del total dels vots.

La diputada electa Antònia Jover ha dit que “és un honor tornar a representar a les nostres Illes en el Congrés dels diputats”. “Si volen comptar amb nosaltres, defensarem la pujada de les pensions i lluitarem per regular els preus dels lloguers. Però ens han de deixar! Sànchez va voler dur a unes segones eleccions a la ciutadania i no li ha sortit bé la jugada”.

No sabem si podrà dormir bé amb la lliçó que li han donat els ciutadans, però el que tenim clar es que seguirem lluitant per millorar la vida de la gent. D’altra banda, dir que l’Espanya en blanc i negre ja és aquí, i a nosaltres ens tindrà davant”, ha asseverat.

Per la seva banda, la també diputada electa, Lucía Muñoz, ha esmentat que “Sánchez passarà a la història per donar ales a l’extrema dreta i per no voler formar un govern progressista. Veurem si comet l’error dues vegades”

Així mateix, ha dit no tenir paraules “per a descriure la confiança dipositada en nosaltres”. “Us ho retornaré amb feina, feina i feina. Les Illes Balears es mereixen que els nostres diputats ens continuem deixant la pell perquè puguem fer polítiques perquè puguem millorar la vida de la gent d’aquí, de Menorca, d’Eivissa, de Formentera i de Mallorca”, ha afegit.

A méz, la secrtetària general de Podemos Illes Balears, Mae de la Concha, ha declarat que “fa uns mesos teníem un govern de progrés a la mà i s’ha deixat escapar i s’ha vingut a aquestes eleccions absurdes en el que tot queda gairebé igual”.

En aquest sentit, ha explicat que “hi ha forces de dreta que s’han vist enfortides. Necessitem més que mai un Govern de coalició. Hem tingut un bon resultat a les illes petites. També en la Part Forana i hem millorat el percentatge de vots del 28-A”.

“És una gran notícia que les nostres diputades repeteixin”, ha declarat al mateix temps que ha dit que “és molt d’agrair l’enorme treball que fan els nostres candidats al senat i donen la cara i barallen per això fins i tot sabent que és difícil treure l’acta“.

Finalment, la fins ara candidata al Senat, Beni Aguiló, ha explicat que “és una llàstima que l’esquerra estigui tan fragmentada. S’haurien de deixar de banda molts egos personals”.

Així mateix, Juanjo Martínez, coordinador d’EUIB ha dit que “l’esquerra resisteix a Balears. Mostrar la nostra preocupació davant els resultats del feixisme. Tant al carrer com a les institucions ens tindran davant i no passaran”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.