Ja en són sis!

Demà dimecres el GOB Menorca presenta una nova amiga de l’ecologisme i la natura a Menorca: na Bresca, una abella molt alegre que, sobrevolant l’illa de Menorca, ens mostrarà com és la vida d’aquests insectes i com els afecten les nostres actuacions sobre el territori.

Na Bresca és la protagonista d’un nou conte de la col·lecció Animalons de Menorca, una proposta educativa del GOB Menorca per il·lustrar als més petits la vida de la fauna silvestre a Menorca, els problemes que li podem ocasionar i les seves solucions.

Des del llançament de na Tris Tras, una tortugueta, l’any 2003, passeta a passeta s’han anat afegint altres animalons la col·lecció: En Punxes, un eriçó, En Fosquet, un mussol, Na Mordala, un cranc i en Taques, un calàpet. Na Bresca idò s’uneix a aquest grup simpàtic d’amics i amigues que ens mostren la realitat de la fauna silvestre de Menorca.

El conte ha estat possible gràcies al suport de diversos patrocinadors: l’Agència de Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca, la Direcció General de Residus i Educació Ambiental del Govern de les Illes Balears, l’Ajuntament de Maó, l’Ajuntament des Mercadal i Triangle Postals.

L’acte de presentació del conte serà demà dimecres a les 19h a la seu del GOB Menorca al Molí del Rei (Camí des Castell, 53. Maó). Us hi esperam amb ganes de conèixer aquesta realitat, viatjar al món del conte i l’aquarel·la i apreciar l’illa i el món on vivim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.