Company: “Sánchez ha pactat amb els seus socis preferits de l’esquerra radical” "El PP farà una oposició ferma i estarà a l'servei dels espanyols per representar una alternativa de futur allunyada d'extremismes"

El president de l’PP balear, Biel Company, va valorar ahir capvespre l’acord entre PSOE i Podem i ha assenyalat que “Sánchez ha pactat amb els seus socis naturals i preferits, l’esquerra radical i populista. Aquesta ha estat la seva elecció, no pot dir que no hagi tingut altres opcions en aquests últims sis mesos “.

Company ha afirmat que “abans de l’10 de novembre, Sánchez deia que no podria dormir amb un Govern amb Podem; ara els que tindran dificultats per agafar el son seran els espanyols “. El president de l’PP ha criticat que “la mateixa nit electoral, Sánchez va dir que parlaria i negociaria amb tots els partits; però, no ha cridat a Pablo Casado. Ha pres la seva decisió i, evidentment, nosaltres no serem partícips d’una investidura d’un Govern radical “.

Biel Company ha explicat que “el PP assumeix el paper d’oposició ferma i rotunda, perquè si aquest acord no va bé, estarem a l’servei dels espanyols per representar una alternativa de futur allunyada d’extremismes” i ha recordat que “a Balears ja sabem que els acords entre PSOE, l’esquerra radical i els nacionalistes acaben generant més deute, més dèficit, més impostos, més pobresa, més prohibicions, més atur i molta més confrontació “.

EL PP INCREMENTA 16.000 VOTS A BALEARS

A més, el president de l’PP, ha valorat els resultats electorals i ha destacat l’increment de 16.000 vots que ha tingut el PP a Balears respecte a l’28 d’abril, la pujada d’1 a 2 diputats i d’1 a 2 senadors i tot això ” mentre a l’PSOE li passava el contrari a les Illes, amb 21.500 vots menys respecte a l’28A i baixant de 2 a 3 diputats i de 4 a 3 senadors “. Company ha destacat que “el PP ha passat de 4a a 2ª força política amb un ‘empat tècnic’ entre amb el PSOE i ha incrementat la diferència amb altres forces de l’centredreta”. El president de l’PP ha afirmat que “hem millorat la nostra posició i estem il·lusionats per tornar a encarar les pròximes eleccions autonòmiques”.

Company ha assenyalat que “dels 3 diputats que ha perdut Sánchez, un ha estat a Balears” el que per al dirigent popular evidència “la situació en què es troba el PSOE a les Balears”.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *