El departament de Mobilitat es reuneix amb el Govern Balear per tractar el Sistema Tarifari Integrat

La consellera de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, Francesca Gomis, juntament amb el Director Insular de Transports, Damià Moll, i tècnics del departament, han mantingut una reunió amb el director general de Mobilitat i Transport Terrestre, Jaume Mateu i el Director Gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Maarten Bemmelen, ambdós del Govern de les Illes Balears, per tal de tractar sobre la propera implantació a Menorca del Sistema Tarifari Integrat que es posarà en marxa un cop les noves licitacions de les línies d’autobús estiguin adjudicades.

Aquest sistema tarifari, permetrà a qualsevol usuari de les Balears poder desplaçar-se amb les mateixes tarifes i descomptes, sigui quina sigui la seva residència i per qualsevol de les Illes Balears.

Aquest nou sistema permetrà tanmateix gaudir de millores en els descomptes de les tarifes, de manera que, com més ús del transport públic majors descomptes.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *