Pere Ponsetí: “El 2020 el resultats no seran el més important i sí acabar de fer-me”

Pere Ponsetí (Club Nàutic Ciutadella) ha tornat ja a les seves rutined diàries a Palma de Mallorca després del seu pas per el Campionat del Món Làser Radial 2019, en el què va patir la manca absoluta de vent i després d’anar primer va veure com, en un cara o creu a Croàcia, acabava en una posició 22 molt a tenir en compte de cara al seu futur.
Entre classes i entrenaments, el regatista d’Es Nàutic, ens valorava la seva posició 22 en el Mundial d’Split. “No estava dins els meus objectius però me”n vaig anar content de la bona feina feta durant tots els dies que vàrem passar allà amb l’equip espanyol, en els que vaig tenir senssacions molt bones, tot i el poc vent”.
L’últim dia, en un cara o creu per Pere Ponsetí, “va ser molt complicat, amb un vent un poquet excessiu pel que jo podia donar. Un dia amb una direcció de vent que no havíem tingut encara i no sabíem molt bé com plantejar la regata”. A damunt, “hi havia també tota la pressió d’anar primer l’últim dia”.
Per a Pere Ponsetí, “aquests dies a Split en els què vam estar en ‘stand by’ sense poder competir per manca de vent em servien per agafar forces i més energía al dia següent. La meva mentalitat era de que sortiríem cada dia i per açò els dies que no sortíem, al següent anava amb el doble de ganes; les del dia anterior i les del mateix dia”.
Ara lobjectiu principal per aquesta temporada de Pere Ponsetí serà principalment “acabar de formar-me físicament per al Làser i assistir a competicions on hi vaigin els millors per poder aprendre d’ells i adaptar-me al seu ritme de regata. Objectiu abssolutament formatiu, ara mateix els resultats no són el principal”.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *