Es Nàutic busseja a l’espectacular fauna marina de les Illes Maldives

Un grup de la secció d’escafandrisme del Club Nàutic Ciutadella viu aquests dies una experiència inoblidable, ja que es troben a les Maldives, entre els dies 11 al 17 de novembre, per a bussejar a tota hora. Alguns membres de la secció es troben fent el que se’n diu “Vida a bordo”, durant una setmana sencera, a la República de les Maldives, estat format per un grup d’atols a l’oceà Índic, al sud-oest de l’Índia.
Allà, segons ens conten, estan practicant el busseig diàriament amb 3-4 immersions, on s’han trobat mantes, taurons, taurons-balena, unes espècies gegants que tenen a la gent d’Es Nàutic amb els ulls ben esglaiats.


Els submarinistes del CNC tenen aquesta setmana la brillant oportunitat de provar la increïble sensació d’apropar-te a la fauna marina, un dels millors destins per fer un viatge de luxe.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *