Una única candidatura opta a la Presidència i Vicepresidència del Consell Escolar de Menorca

El passat 23 de setembre el Conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, va encarregar al grup promotor format per distintes entitats del sector educatiu, la posada en marxa d’un procés participatiu per a la renovació del Consell Escolar de Menorca (CEME), amb l’objectiu de renovar els càrrecs de Presidència i Vicepresidència del Consell Escolar de Menorca. 

Es va obrir un termini de presentació de candidatures fins al 31 d’octubre, informant a tota la comunitat educativa de Menorca, per a posteriorment votar les persones que ocuparien la presidència i la vicepresidència del CEME en aquesta nova etapa. S’acceptava la presentació de candidatures tant de persones a títol individual, com d’equips de dues persones.

S‘han presentat tres persones a aquest procés, dues de les quals es presentaren per a la presidència (Lluís Pons Livermore i Maria Jesús Barceló), i una per a la vicepresidència (Carlos Pons Camps). 

Donat que hi havia més d’un candidat per a un càrrec, el compromís del conseller d’Educació del Consell Insular, Miquel Àngel Maria, era la realització d’unes eleccions primàries, però Lluís Pons Livermore finalment va renunciar, amb la intenció de facilitar i agilitar tot el procés, quedant únicament la candidatura a la presidència de Maria Jesús Barceló. En conseqüència, amb només un candidat per càrrec, el Consell Insular durà a terme la designació directa. 

Així doncs, la direcció del CEME quedarà formada per l’equip format per Maria Jesús Barceló com a presidenta, Carlos Pons Camps com a vicepresident, i Toni Pons Mesquida com a secretari. Aquest nou equip enceta aquesta etapa amb la il·lusió i el compromís de continuar amb la bona feina que s’ha fet aquests darrers quatre anys per part de l’anterior equip liderat per la presidenta Guida Al·lès i la vicepresidenta Marc Lluch, amb Avel·lí Capó com a secretari .

Actualment s’està duent a terme el procés de renovació del conjunt de membres del CEME que actuen com a representants dels diferents sectors de la comunitat educativa. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.