Vox acusa Gomila de no deixar-los intervenir en el Ple i deixa en paper mullat el Reglament de Participació Ciutadana

Antoni Camps assegura que els arguments que utilitza l’alcaldessa, Joana Gomila, per vetar VOX són infantils i ridículs. Diu que, com que VOX es va presentar a les eleccions municipals i el poble no li va donar veu per intervenir en el ple, ella entén que no pot concedir allò que el poble ha negat. No obstant això, el Reglament de Participació Ciutadana ofereix aquesta possibilitat precisament als partits que no han tingut representació, ja que per als que ja tenen representació no necessiten aquest reglament per a res perquè ja formen part de ple. L’argument és absurd.
I l’altre argument per negar la nostra participació és que volem tractar una qüestió que ja ha estat tractada en ple en l’últim any. Aquest criteri sempre s’ha referit al fet que un mateix partit o un mateix col·lectiu, no pot proposar el mateix dues vegades en un mateix any, però en aquest cas per VOX seria la primera vegada que el presenta. És un altre argument irrisori i sense sentit.

“Estem davant d’una injustícia enorme, un atac als principis de la democràcia i suposa la demostració més clara de l’sectarisme ideològic que està podrint els ressorts d’aquest ajuntament. No es governa per a tots. Estan menyspreant més de 1.100 persones de Ciutadella que van votar a VOX. Fidel Castro, Hugo Chávez, Nicolás Maduro i ara Joana Gomila són l’exemple més evident de menyspreu a les normes mínimes de convivència i de respecte a la pluralitat. Si no volen participació que ho diguin clar, que siguin valents i deroguin el Reglament de Participació Ciutadana, convertit ara, per obra i gràcia de Joana Gomila, en paper mullat. És una vergonya “, ha dit per acabar, Antoni Camps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.