Dissabte, acte d’entrega del Premi Pere Prats als Escoltes de Menorca

Aquest dissabte, 23 de novembre a les 19 h, es farà l’acte d’homenatge i entrega del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2019 als Escoltes de Menorca. El jurat els va designar com a mereixedors del premi atenent a la seva trajectòria i la seva implicació amb la societat menorquina i el medi ambient durant 50 anys.

Els Escoltes de Menorca són un exemple de llarg compromís social amb Menorca, amb una visió global educativa i formativa, però també reivindicativa i activa en la recuperació de la democràcia, l’associacionisme, la participació ciutadana, el fet cultural , etc., i també molt evident en la defensa del medi ambient i el paisatge de Menorca. El moviment escolta ha format i ha inculcat a molts de joves al llarg de la seva història uns valors de compromís amb la resta de la societat i el territori on vivim, contribuint a fer de Menorca una societat tolerant i implicada.

L’acte d’homenatge, públic i obert a tothom, serà al Molí del Rei, seu del GOB a Menorca (Camí des Castell, 53 de Maó), a les 19h dissabte que ve. Els assistents podreu gaudir també d’un tastet de productes de la Xarxa de Finques Agronaturals de Menorca. No us ho perdeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.