Fem un bon ús del Ibuprofèn i del Paracetamol?

Demà dijous tindrà lloc la primera de les quatre sessions del Cicle de Xerrades Saludables que organitza conjuntament el Col·legi de Farmacèutics de Balears i la Cooperativa Farmacèutica Menorquina. Serà al Museu de Menorca  a partir de les 19.30 hores, amb la intervenció del farmacèutic Baltasar Pons, qui parlarà d’un dels medicaments més comuns i més emprats per la població en general. Sota el títol “Fem un bon ús del Ibuprofèn i del Paracetamol”, Pons farà un analisis de quines son les patologies que aconsellen l’ús d’un o altre així com també les contraindicacions que porten associades. “El meu objectiu és que les persones que vinguin a escoltar-nos, puguin tornar a casa amb la seguretat de saber quin és l’ús correcte que es pot fer tant d’un medicament com de l’altre, ajudant a coneixer-los millor i sobretot, escoltant i aclarint dubtes, preguntes o qüestions que puguin sorgir entre el públic” explica el farmacèutic. Baltasar Pons, amb oficina de farmàcia a Llucmajor, és un dels divulgadors més reconeguts del nostre país i l’any passat, va rebre un reconeixement de la professió com a farmacèutic de l’any per la seva tasca. És ponent habitual no només al nostre país sinó que també participa en congressos internacionals.

 

La cita a les 19.30 hores al Museu de Menorca aquest dijous.

 

Dijous, 21 de Novembre de 2019

Museu de Menorca (Maó)

19.30 hores

Fem un bon ús de l’Ibuprofèn i del Paracetamol?

A càrrec de Baltasar Pons, farmacèutic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *