Vídeo Menorca en família a la tardor

L’Associació Menorca Activa amb la participació de diverses empreses associades i la col·laboració de la Fundació Foment de l’Turisme de Menorca ha realitzat el vídeo promocional “Menorca en família a la tardor”

La temàtica de el vídeo reflecteix com transcorren les vacances d’un matrimoni i els seus dos fills petits a Menorca durant un pont o cap de setmana de tardor.

Sota l’eslògan que caracteritza les activitats que organitza Menorca Activa, “Menorca es mou tot l’any”, es treballa per donar a conèixer l’illa des d’un altre punt de vista.

Menorca és un lloc idoni per passar unes vacances en família i són moltes les empreses que ofereixen activitats pensades perquè pares i fills comparteixin experiències i moments inoblidables.

A més de l’espot, Menorca Activa està creant contingut al portal www.menorcaactiva.com sota el títol “Menorca, l’illa” kidsfriendly “per facilitar el contacte amb aquestes empreses.

En el vídeo es dóna a conèixer una mostra de vuit serveis i activitats que la família decideix realitzar a Menorca a través d’empreses professionals: consulta de l’oferta, excursió a cavall, vol en parapent, lloguer d’embarcació amb patró, servei de mainadera, visita a una casa de camp i museu i travessia en catamarà amb visió submarina.

L’Associació vol reforçar la imatge dels empresaris professionals menorquins coneixedors de l’entorn per gaudir a l’màxim i amb tranquil·litat de l’oferta de turisme actiu, natura i cultural de Menorca. Per això, s’ha volgut visualitzar la participació activa de el personal de les empreses acompanyant a la família en les activitats alguna cosa que no sol ser usual en els vídeos promocionals de l’illa.

video promocional “Menorca en familia en otoño”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.