Diumenge dia 1 de desembre, excursió al jaciment de sa Cudia Cremada

El diumenge 1 de desembre s’organitza la darrera excursió de l’any per anar a veure un jaciment de molt interès. Es tracta de sa Cudia Cremada, al terme de Maó, on s’està excavant un recinte de taula.

En aquest jaciment s’hi han trobat restes islàmics, romans i púnics. L’excavació actual pot oferir noves informacions rellevants en relació a la funció i els usos que es donaven als espais presidits per les taules prehistòriques.

Un arqueòleg oferirà una visita guiada per la zona, que també compta amb tres talaiots, una murada ciclòpia i d’altres elements d’èpoques remotes.

No cal inscripció prèvia, la gent s’ha de dirigir directament a les 9:30 h al punt de trobada que serà a la Plaça Biosfera de Maó. Sortirem a les 10 h. Dificultat baixa. Es retornarà a peu al punt de sortida. Final estimat a les 13:30 h.

Es recomana compartir vehicle amb les amistats, a fi de reduir emissions.

El cicle Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca