La Policia Nacional es reuneix amb diplomàtics de 20 països per impulsar el Pla Turisme Segur Davant la proximitat de les festes nadalenques, la Unitat Central de Participació Ciutadana de la Policia Nacional ha impulsat la nova campanya de prevenció Consells de seguretat per a turistes

En el matí d’avui, la Policia Nacional ha mantingut una reunió amb diplomàtics de 20 països d’arreu del món a fi d’impulsar el Pla Turisme Segur i, a més, divulgar la tasca preventiva que realitzen els experts de Participació Ciutadana en tot el territori nacional .

Espanya és el segon país de l’món més visitat per persones d’altres nacionalitats, raó per la qual la Policia Nacional pretén potenciar aquest pla i, d’aquesta manera, proporcionar un entorn més segur per als turistes durant la seva estada i durant els seus trasllats a qualsevol punt del territori nacional.

En aquest sentit, els delegats de Participació Ciutadana, experts policials en prevenció, canalitzen les relacions amb els col·lectius socials per a l’atenció de les demandes ciutadanes en matèria de seguretat i promouen la implementació de plans de prevenció, entre els quals es troba el Pla Turisme segur.

Representants diplomàtics de 20 països

Amb motiu de la imminent arribada de turistes procedents de països de tot el món a causa de la proximitat de les festes nadalenques, per part de la Unitat Central de Participació Ciutadana s’ha convocat a representants consulars dels països més importants de el sector turístic espanyol. D’aquesta manera, han participat representants diplomàtics d’Alemanya, Bèlgica, Brasil, Xina, Dinamarca, Estats Units, Finlàndia, França, Geòrgia, Índia, Irlanda, Itàlia, Japó, Mèxic, Noruega, Portugal, Regne Unit, Rússia, Suïssa i Uzbekistan .

En aquesta trobada s’han presentat les novetats de el Pla Turisme de la Policia Nacional i el material divulgatiu -imprès i audiovisual- elaborat amb recomanacions i consells de seguretat per als turistes. Aquest material proporciona a l’visitant informació sobre les mesures de seguretat que han d’adoptar per evitar convertir-se en víctimes de delictes.

D’aquesta manera es dóna resposta a les peticions efectuades per les ambaixades i consolats dels països els ciutadans representen un col·lectiu important entre els turistes que visiten Espanya, fomentant els mecanismes de cooperació entre les institucions implicades mitjançant la conscienciació, sensibilització i formació de tots els actors implicats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.