VaDllibres va de cuidar-se! Per Carolina Torres


A Ciutadella som afortunats de tenir diferents llibreries, totes són singulars i contenen els seus propis microhàbitats de cultura. En general, la cultura sempre m’ha agradat, tot i que no m’alimentava directament d’ella, li tenia un gran respecte. Des de fa tres anys ha esdevingut una peça clau en la meva vida. La cultura nodreix, manté la cordura i eleva l’ànima. Et fa sentir i pensar d’una altra manera, construint un jo més elevat. Estar al corrent de les novetats i premis literaris, t’il·lusiona per tenir contínuament un llibre entre les mans. Aquests dies plujosos de novembre, davant la xemeneia i un bon llibre recomanat per Vadllibres, per jo és un dels millors plans de tardor!

Na Dolors i en Cris, els seus llibreters, ens posen al dia de tota la lectura que ens pot satisfer, així com de la seva variada i engrescadora agenda d’activitats. Hi podeu fer un cop d’ull a la seva pàgina web: www.vadllibres.cat

A part, presenten dos clubs de lectura, un de juvenil i un altre per adults. Aquest últim amb lectures molt interessants com la que ja van comentar el mes passat: Canto jo i la muntanya balla d’Irene Solà, us el recoman, és preciós! I aquest proper dissabte toca: Els anys d’Annie Ernaux, encara no l’he acabat de llegir, però és suggestiu. L’autora fa una pinzellada interessant del que ha viscut… Per cert, té molts altres llibres escrits i descobrir-la gràcies al club de lectura de Vadllibres, m’ha captivat per seguir-ne llegint més.

La cultura és salut, per tant, Vadllibres també va de cuidar-se. I aquest mes na Dolors i en Cris ens volen cuidar d’una manera especial, amb una activitat en què participaré, i es farà el dia 30 de novembre a les sis del capvespre, al seu espai de cultura al casc antic de Ciutadella. Trobareu tota la informació a l’agenda d’activitats de la seva pàgina web com ja us he comentat anteriorment.

Per jo serà un honor poder impartir aquest taller, el qual posa en pràctica tot el mètode vital descrit en el meu llibre “Cómo VIVIR una enfermedad incurable”, s’anomena flowing Health, i caracteritza la meva secció a la revista El iris. El taller està obert a totes les persones de qualsevol edat i condició física. Ensenyaré com meditar en moviment i aplicar-ho en el nostre dia a dia. Integrarem moviment, visualització i oxigenació dels teixits profunds com a eines d’autoconeixement. L’atenció i presència durant l’activitat, ens aportarà equilibri, confiança i serenitat. No us deixarà indiferents i redescobrireu capacitats de vosaltres mateixos que desconeixíeu. També parlaré de l’ètica com a vehicle que ens apropa al que estimam, per tant, integrarem tot el que conforma l’ésser humà: ment, cos i ànima.

El protagonista serà cadascú de vosaltres. Us assegur que sortireu amb les piles molt carregades per gaudir i emprendre els vostres objectius. Et pots inscriure enviant un correu electrònic a la mateixa llibreria: vadllibres@gmail.com

Us esperam a tots els que vulgueu amb moltes ganes i il·lusió!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *