El Govern condemna les violències masclistes amb un minut de silenci al Consolat de Mar amb motiu del 25-N La presidenta Armengol ha reivindicat el Pacte contra les Violències Masclistes i ha recordat que “la lluita no és només d’un dia, sinó dels 365 dies de l’any”

El Govern de les Illes Balears ha convocat un minut de silenci al Consolat de Mar amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. A banda de càrrecs i membres del Govern, hi han assistit representants d’altres administracions, dels grups polítics, de les forces i cossos de seguretat i de la societat civil.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha demanat que “no siguem indiferents davant d’aquesta xacra”, ja que és un “problema molt greu com a societat” que necessita de l’actuació de tothom per erradicar-lo. En aquesta línia, ha valorat el Pacte contra les Violències Masclistes de les Illes Balears i ha demanat que les adhesions s’hi vagin incrementant. “Reforçar el Pacte contra les Violències Masclistes vol dir més dotació pressupostària, més compromís, més voluntat política, apostar per la coeducació, per la denúncia i per la cura de les dones que pateixen violència”, ha apuntat.

Armengol també ha condemnat l’assassinat masclista produït a les Illes Canàries i ha traslladat el suport del Govern a la família de la víctima. Amb aquest assassinat, ja en són 52 durant el 2019. “La lluita no és només d’un dia, és dels 365 dies de l’any”, ha recordat la presidenta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.